DZ/CWZ/CZE/EZ/MMC

Het lasercentrum Canisius Wilhelmina ziekenhuis

Het CWZ heeft een samenwerkingsverband met het Excimer Laser Centrum Nijmegen. Hier worden de behandelingen uitgevoerd met een Excimer Laser.

De behandelend refractiechirurg is oogarts A. Rademakers

Voor overzicht van alle refractieve chirurgische ingrepen (ooglaseren en kunstlenzen)   lees verder

Vooronderzoek
Alvorens tot een behandeling over te gaan, wordt eerst een oogheelkundig onderzoek verricht door een optometrist en een oogarts. Bij dit vooronderzoek worden de ogen met gebruikmaking van verschillende technieken onderzocht. De resultaten van het vooronderzoek bepalen welke vorm van refractiechirurgie de voorkeur heeft. Het vooronderzoek en de controles na de behandeling vinden allen plaats in het Deventer Ziekenhuis.

De laserbehandeling zelf vindt plaats in het Excimer Laser Centrum Nijmegen. Dit lasercentrum is in 1992 opgezet in nauwe samenwerking met het Instituut voor Oogheelkunde van het Universitair Medisch Centrum Sint Radboud te Nijmegen. Het Excimer Laser Centrum maakt deel uit van een internationaal netwerk van Excimer Lasergebruikers. Kennis en ervaring wordt daarmee op Internationaal niveau uitgewisseld. In het Excimer Laser Centrum is een team van gespecialiseerde oogartsen werkzaam, een garantie voor deskundigheid en betrouwbaarheid (www.excimerlasercentrum.nl)

Participerende ziekenhuizen in het lasercentrum: Tiel, Nijmegen, Arnhem, Zwolle, Apeldoorn en DeventerDeze folder is eigendom van www.oogartsen.nl, afkomstig van het Deventer ziekenhuis, CWZ (Nijmegen), Catharina ziekenhuis (Eindhoven), MMC (Veldhoven), Elisabeth-TweeSteden ziekenhuis (Tilburg), Albert Schweitzer (Dordrecht), Rijnstate (Arnhem), Alrijne ziekenhuis (Leiderdorp, Leiden), Gelre ziekenhuizen (Apeldoorn, Zutphen);  copyright. Voor de aandachtsgebieden van oogartsen, zie aandachtsgebieden (subspecialisaties)Motion Milon Raalte

print deze pagina
 
ga naar boven