DZ/CWZ/CZE/EZ/MMC

Het lasercentrum Dordrecht (Albert Schweitzer ziekenhuis)

De behandelende refractiechirugen zijn oogartsen A. Vos en G. Groothuizen → www.olcd.nl

Neem afscheid van uw bril of lenzen
Afhankelijk zijn van optische hulpmiddelen is beslist niet meer nodig. Met moderne oogheelkundige technieken kan OLCD u er veilig van verlossen.

Ooglaseren of lensimplantatie
OLCD past beide behandelmethoden toe en heeft hierdoor voor vrijwel iedereen een effectieve oplossing. Na de behandeling vergeet u dat u ooit slecht zag. Bovendien houdt u voortaan het geld voor brillen of contactlenzen in uw zak.

Hoogwaardig en persoonlijk
OLCD is een bewust kleinschalige organisatie waar alles is gericht op het bieden van hoogwaardige oogzorg. Iedere cliënt is verzekerd van persoonlijke aandacht. De sfeer is informeel en u heeft steeds te maken met dezelfde mensen.

Aarzel niet
Ooglaseren en lensimplantatie zijn effectieve, veilige technieken die wereldwijd in de praktijk door en door zijn beproefd. De oogartsen van OLCD zijn zeer ervaren en allen in het bezit van het NOG-keurmerk. Sinds 2002 maakten zij het leven van een groot aantal bril- en lensdragers een stuk comfortabeler. Dus aarzel niet en doe de quickscan. Dan weet u in 30 minuten precies wat in úw situatie de mogelijkheden zijn.Deze folder is eigendom van www.oogartsen.nl, afkomstig van het Deventer ziekenhuis, CWZ (Nijmegen), Catharina ziekenhuis (Eindhoven), Elisabeth-TweeSteden ziekenhuis (Tilburg), HAGA ziekenhuis (Den Haag), Albert Schweitzer (Dordrecht), Rijnstate (Arnhem), Alrijne ziekenhuis (Leiderdorp, Leiden), Gelre ziekenhuizen (Apeldoorn, Zutphen);  copyright. Voor de aandachtsgebieden van oogartsen, zie aandachtsgebieden (subspecialisaties).

print deze pagina
 
ga naar boven